O nama

Više od običnog brenda – to je zajednica entuzijasta

Osnovan iz ljubavi prema psima

Iza ovog brenda stoji tim entuzijasta i stručnjaka za brigu o psima i dizajnera koji su se okupili oko jedinstvene vizije: da ponude vlasnicima pasa nešto zaista posebno i unikatno. Naša misija je da obogatimo živote pasa i njihovih vlasnika kroz pažljivo osmišljene proizvode i usluge, te da zajedno stvaramo svet u kojem su svi psi srećni, zdravi i voljeni.

Priča koja traje...

Kako je sve počelo? 

 Ideja o stvaranju brenda “DobarPas” rodila se iz zajedničke strasti i ljubavi prema psima. Naš tim čine ljudi koji su godinama unazad aktivno učestvovali u različitim aspektima brige o psima – od volontiranja u azilima, preko rada u veterinarskim ambulantama, do učestvovanja u kinološkim društvima. Spojivši naša iskustva, znanja i entuzijazam, odlučili smo da kreiramo brend koji će na tržište doneti nešto potpuno novo i unikatno – boxeve proizvoda namenjene psima i njihovim vlasnicima.

Boxevi “DobarPas” nisu obični proizvodi. Svaki box je pažljivo osmišljen da zadovolji specifične potrebe i želje vlasnika pasa, pružajući im ne samo proizvode visokog kvaliteta, već i iskustvo koje će dodatno ojačati vezu između njih i njihovih ljubimaca. Naši boxevi uključuju raznovrsne proizvode – od igračaka, preko zdravih poslastica, do proizvoda za negu – sve što je potrebno da vaš pas bude srećan, zdrav i dobro negovan.

Tim koji stoji iza brenda “DobarPas” konstantno radi na usavršavanju naših boxeva. Svaki član našeg tima doprinosi svojim jedinstvenim veštinama i znanjem, bilo da je reč o najnovijim trendovima u svetu proizvoda za pse, o najefikasnijim metodama za njihovu negu, ili o inovativnim dizajnerskim rešenjima koja će naše boxeve učiniti još privlačnijim i funkcionalnijim. Naš cilj je da svaki novi box bude bolji od prethodnog, pružajući vlasnicima pasa sve što im je potrebno da svoje ljubimce učine još srećnijim.

Zašto “DobarPas”? Zato što verujemo da svaki pas zaslužuje da bude srećan i voljen, a svaki vlasnik psa zaslužuje pristup proizvodima i informacijama koje će mu pomoći da ostvari to. “DobarPas” nije samo brend. To je pokret koji teži stvaranju boljeg sveta za naše najbolje prijatelje. Naša zajednica neprestano raste, okupljajući ljude koji dele našu strast i viziju. Zajedno, možemo učiniti razliku.

Kvalitet kao ključ poverenja

obaveza prema kvalitetu i inovacijama je nepokolebljiva

Svi proizvodi unutar naših boxeva su pažljivo birani i testirani da osiguraju najviši standard kvaliteta i bezbednosti. Sarađujemo samo sa proverenim dobavljačima i proizvođačima koji dele naše vrednosti i posvećenost dobrobiti pasa. Na taj način, svaki box “DobarPas” ne samo da donosi radost i zadovoljstvo, već i miran um vlasnicima, znajući da čine najbolji mogući izbor za svoje ljubimce.

Inovacija je ključni deo naše filozofije. U svetu koji se neprestano menja, trudimo se da budemo korak ispred, predviđajući potrebe naših klijenata i njihovih pasa. Razvijamo nove proizvode i usluge koje odgovaraju dinamičnom načinu života savremenih vlasnika pasa, pritom nikada ne zaboravljajući na osnovne vrednosti koje nas definišu: ljubav, brigu i poštovanje prema svim psima.

Jedinstvenost naših boxeva ogleda se i u mogućnosti personalizacije. Razumemo da je svaki pas jedinstven, sa svojim specifičnim potrebama, željama i preferencijama. Zato nudimo opciju da klijenti prilagode sadržaj boxa prema karakteristikama i potrebama svojih pasa, bilo da je reč o odabiru poslastica za pse sa posebnim dijetetskim zahtevima, ili igračaka koje odgovaraju njihovoj aktivnosti i temperamentu. Na ovaj način, svaki box koji dostavimo je jedinstven kao i pas koji će ga uživati.

young-woman-giving-commands-to-boxer-dog-while-walking-on-beach.jpg

Zajednica “DobarPas” se ne zaustavlja na proizvodima. Putem našeg sajta, bloga i društvenih mreža, delimo korisne savete, edukativne članke i inspirativne priče iz sveta pasa. Cilj nam je da informišemo, obrazujemo i inspirišemo vlasnike pasa, pružajući im sve potrebne resurse da njihovi ljubimci vode srećan, zdrav i ispunjen život.

Održivost je još jedna od naših ključnih vrednosti. Svjesni smo uticaja koji poslovanje može imati na okolinu, te stoga kontinuirano radimo na minimizaciji tog uticaja. Koristimo ekološki prihvatljive materijale za pakovanje naših boxeva, te sarađujemo sa partnerima koji praktikuju održive metode proizvodnje. Na ovaj način, doprinosimo ne samo dobrobiti pasa, već i zaštiti naše planete.

Na kraju, “DobarPas” je brend koji stoji iza svog imena. Svaki dan se trudimo da opravdamo poverenje koje nam vlasnici pasa širom sveta ukazuju, i da živimo u skladu sa vizijom koja nas je na početku okupila – da napravimo svet u kojem su svi psi srećni, zdravi i voljeni. Pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici, da zajedno delimo ljubav prema psima i radimo na stvaranju boljeg sveta za naše najbolje prijatelje.

Zahvaljujemo vam što ste izabrali “DobarPas” da bude deo vašeg i života vašeg psa. Radujemo se svakom novom danu koji provodimo zajedno, unapređujući živote naših četvoronožnih članova porodice i gradeći zajednicu koja se temelji na ljubavi, brizi i poštovanju prema svim psima. Dobrodošli u svet “DobarPas” – gde svaki pas zaslužuje samo najbolje.