Puki Starter BOX

(3 recenzije korisnika)

рсд 4.999

Dostava za 1-3 dana

Gratis Dostava
preko 2000 rsd

Plaćanje pouzećem

Puki Starter Box predstavlja sveobuhvatni komplet dizajniran kako za nove, tako i za iskusne vlasnike pasa.

U pitanju je sve-u-jednom rešenje za zadovoljavanje osnovnih potreba vaših četvoronožnih prijatelja. Pažljivo odabrani sadržaj kutije uključuje vodič za vlasnike pasa koji sadrži 15 ultimativnih saveta za lakše razumevanje i komunikaciju sa Vašim krznenim prijateljem, osiguravajući ugodno i zabavno iskustvo kako za ljubimca, tako i za vlasnika.

Za održavanje čistog okruženja od dlaka, komplet sadrži lepljivko silikonski roler, savršen za lako uklanjanje dlaka ljubimaca sa odeće i nameštaja.

Uključuje idržljiv povodac za sigurne i zabavne šetnje, koji će Vam osigurati zajedničke avanture na otvorenom.

Da bi podržali prirodne instinkte za žvakanje, u kompletu se nalazi glodalica koja obećava sate zabave i zadovoljstva za Vaše krznene drugare.

Dodatno, kutija sadrži zaštitu za autosedišta, neophodan predmet za vlasnike pasa koji često putuju sa svojim ljubimcima u automobilu, štiteći unutrašnjost vozila od prljavštine, dlaka i mogućih oštećenja.

Za kraj u setu se nalazi četka za dlaku, nezamenljiv alat za održavanje krzna psa, koji podstiče zdravu kožu i dlaku te smanjuje linjanje uklanjanjem podlake.

Puki Starter Box predstavlja inovativno i praktično rešenje za vlasnike pasa, nudeći proizvode visokog kvaliteta koji adresiraju osnovne aspekte nege i upravljanja ljubimcima. Bilo da je reč o novom vlasniku psa ili iskusnom vlasniku kućnih ljubimaca koji želi da obnovi osnovne potrepštine, ova kutija pruža vrednost, pogodnost i dodir ljubavi prema našim psima.

*napomena paket može sadržati nekad drugačije proizvode (drugačija boja ili izgled) od onih koji su prikazani na slici s tim da će uvek biti proizvodi iste namene(povodac, zaštita za sedišta, roler za skidanje dlaka, glodalica, vodič i četka)

Iskustva kupaca

3 recenzije za Puki Starter BOX

  1. Gordana Stević

    Odličan paket, ja sam prezadovoljna, jako povoljna cena za sve ovo što dolazi u kutiji, sve preporuke!

  2. Dušan Simić

    Sjajna ideja da obuhvatite sve u jednom boxu, stvarno puno korisnih informacija, svaka preporuka za ovaj box…

  3. Kristina Pajić

    Brza dostava, sve preporuke za PUKI Box, ja sam oduševljena šta sve dolazi u pakovanju za ovaj novac, zaista se isplati, a vodič je odličan takođe!

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Novac koji ide na donaciju

kupovinom kod nas donirate
udruženju za životinje

50% prikupljenog novca ide u fond “Udruženja za zaštitu pasa i drugih životinja” koji aktivnim delovanjem više od deceniju radi na spašavanju i zbrinjavanju pasa bez doma.